GTI Predictive

Masa Depan Teknologi Ramalan

Teknologi abad ke-21 telah menghasilkan kemajuan raksasa dalam mudah dibawa, kesambungan, dan kemampuan. Itulah yang mendorong falsafah kami di GTI Predictive Technology. Kami memanfaatkan setiap kelebihan teknologi untuk membawa komuniti penyelenggaraan kebolehpercayaan industri yang kuat, berpatutan dan penyelesaian yang mengubah industri.

Kami melakukan ini dengan memanfaatkan platform paling kuat yang ada sekarang dan memanfaatkannya dengan antara muka pengguna yang paling mesra. Apple iPad membolehkan GTI menggunakan teknologi terbaik yang digabungkan dengan skala ekonomi untuk memberikan penyelesaian penyelenggaraan ramalan yang luar biasa.

Teknologi Prediktif GTI menawarkan keluarga produk yang dapat menggabungkan pengumpulan dan analisis data getaran dengan pengimbangan, penjajaran poros, termografi dan ultrasound menjadi satu penyelesaian yang berpatutan dan benar-benar terukur pada satu platform yang mudah digunakan.

Aplikasi Teknologi Ramalan GTI didorong oleh pelanggan. Banyak penambahan baru pada aplikasi kami datang secara langsung dari pelanggan. Setelah alat ini ditambahkan ke aplikasi kami yang ada, alat ini akan tersedia untuk semua pengguna kami – semuanya percuma!

Semasa anda melayari laman web kami, bayangkan semua yang boleh anda lakukan untuk mengoptimumkan program penyelenggaraan kebolehpercayaan anda – sederhana dan berpatutan.

Analisis Getaran

Inti penyelenggaraan ramalan adalah program pemantauan getaran yang baik. Digabungkan dengan alat ramalan kami yang lain, VibePro 8 menyediakan alternatif yang berpatutan untuk penawaran alat getaran semasa di pasaran. Pengumpulan data laluan, analisis di lokasi dan analisis getaran berdasarkan web jarak jauh menjadikan ini penyelesaian yang baik untuk setiap program penyelenggaraan kebolehpercayaan. VibePro 8 menggabungkan kesederhanaan VibePro 7 dengan fleksibiliti pengumpulan dan analisis data asli.

Pemantauan Keadaan Dalam Talian Tanpa Wayar

VibePro 24/7 adalah penyelesaian tanpa wayar kunci yang paling maju untuk getaran aset berterusan dan pemantauan keausan. Sebilangan besar motor tanpa wayar dikendalikan oleh stesen pangkalan pusat yang lasak untuk memperoleh data untuk tren pintar. Semua data mesin dikumpulkan di satu tempat yang mengurangkan keperluan pengumpulan laluan. Mote VibePro 24/7 standard mengandungi sensor pecutan dan suhu 3 paksi canggih yang menetapkan standard baru untuk lebar jalur frekuensi sambil mengekalkan kepekaan yang luar biasa.

Penjajaran Shaft

Ketidakseimbangan adalah salah satu syarat utama yang menyebabkan kerosakan mesin. Ketidakseimbangan berlaku apabila garis tengah dua batang putar tidak lurus bersama. Ketidakseimbangan menghancurkan galas, meterai, gandingan, rotor dan poros.

Bearing Guardian

Bearing Guardian memantau setiap kawasan yang menjadi perhatian pada alat mesin atau alat kelengkapan CNC anda menggunakan sensor getaran USB. Bearing Guardian menyokong pelbagai mod pemantauan termasuk ambang getaran, kesihatan galas, dan pengesanan kesalahan.

MASA DEPAN TEKNOLOGI RAMALAN

Verified by MonsterInsights