Pemantauan Keadaan Dalam Talian Tanpa Wayar

VibePro 24/7 adalah penyelesaian tanpa wayar kunci yang paling maju untuk getaran aset berterusan dan pemantauan keausan. Sebilangan besar motor tanpa wayar dikendalikan oleh stesen pangkalan pusat yang lasak untuk memperoleh data untuk tren pintar.Semua data mesin dikumpulkan di satu tempat yang mengurangkan keperluan pengumpulan laluan. Mote VibePro 24/7 standard mengandungi sensor pecutan dan suhu 3 paksi canggih yang menetapkan standard baru untuk lebar jalur frekuensi sambil mengekalkan kepekaan yang luar biasa. Perkakasan VibePro 24/7 direka untuk persekitaran yang menuntut dan mudah dipasang, memungkinkan pelaburan masa minimum untuk melaksanakan penyelesaian pemantauan yang lengkap. Pilihan antena yang diperluas menjadikan VibePro 24/7 sesuai untuk tugas pengumpulan data jarak jauh. Melalui aplikasi web VibePro, keadaan aset dan data ramalan boleh didapati dari mana-mana peranti yang tersambung ke internet, di mana sahaja di dunia – 24/7.

Mote Sensor Getaran: Sistem 24/7 menyediakan pemantauan jarak jauh berterusan terhadap metrik prestasi utama untuk mengesan tahap kesihatan peralatan.

  • Pelbagai penyelesaian antena untuk sambungan yang mencabar
  • Dioptimumkan untuk jangka hayat bateri yang lama
  • Data siri sepenuh masa hingga 5 kali seminit
  • Diperluas hingga beratus-ratus motor setiap sistem
  • Garisan spektrum yang tidak terhingga
  • Tiada had untuk panjang sampel masa

Stesen Pangkalan VibePro 24/7: Stesen asas VibePro 24/7 berkomunikasi dengan bilangan motor yang tidak terhad. Motors sensor berkomunikasi dengan stesen pangkalan melalui rangkaian frekuensi berpindah untuk bersama-sama dengan rangkaian kilang yang mapan.

Aplikasi Web Dalam Talian VibePro: Stesen pangkalan memberikan data ke aplikasi web VibePro Online untuk analisis keadaan jauh dan penyimpanan data di awan. Data ini dapat diakses dengan selamat kapan saja, di mana saja, dari sebarang sambungan internet. Tetap terkawal menggunakan antara muka jarak jauh untuk berkomunikasi dengan dan menyesuaikan tetapan sistem dengan mudah untuk membuat perubahan dalam pengumpulan data anda berdasarkan permintaan.

Lembaran Data Kit Permulaan VibePro 24/7
Sistem Pemasangan Kekal VibePro 24/7 
Pengumpul Data Laluan VibePro 24/7

Verified by MonsterInsights