SoundPLAN

SoundPLAN GmbH merupakan syarikat perisian inovatif dan firma kejuruteraan yang aktif dalam bidang kawalan kebisingan, pemetaan bunyi, kesihatan dan keselamatan kerja dan akustik bilik. Perisian ramalan SoundPLAN, yang berjaya kami kembangkan dan digunakan di seluruh dunia selama lebih dari 30 tahun, adalah asas kejayaan kami. Pasukan kami yang terdiri daripada 22 pekerja bekerjasama – sama ada dalam pembangunan perisian, sokongan pelanggan, pendapat pakar atau pemasaran global.

** PROMOSI TERKINI! **

SoundPLAN kini menawarkan rebat 25% untuk modul Indoor Noise dan modul Room Acoustics.
Hubungi kami untuk maklumat lebih lanjut!

SoundPLANnoise

SoundPLANnoise merangkumi segalanya, mulai dari pemodelan, pengiraan dan dokumentasi tabel dalam berbagai tahap perincian hingga rancangan informatif untuk kebisingan jalan dan kereta api, kebisingan komersial dan rekreasi, kebisingan pesawat terbang, dan Hallin (penyebaran suara di dalam rumah).

SoundPLANessential

Penyelesaian perisian padat untuk simulasi bunyi dalam konteks projek yang lebih kecil. Sekiranya anda hanya perlu mempertimbangkan soalan yang berkaitan dengan kebisingan, perisian ini, sebagai inti dari SoundPLANnoise "kakaknya", SoundPLANessential merupakan program yang sesuai untuk anda.