Noise At Work

LAPORAN PENGUKURAN CEPAT DAN MUDAH SEBAGAI PETA KONTOUR


NoiseAtWork adalah alat yang sangat mudah digunakan untuk melaporkan segala jenis pengukuran sebagai
kontur interpolasi. Ia digunakan oleh pakar kebersihan industri dan pekerjaan untuk membantu mereka melaporkan kebisingan di tempat kerja dan jenis pengukuran lain di tempat kerja dalaman dan luaran. Kata kunci sesuai untuk tujuan, mudah digunakan dan menjimatkan kos. NoiseAtWork mempunyai 2 alat tambah pilihan. Pengiraan Dos Kebisingan berdasarkan LEX atau TWA dan Ramalan Kebisingan dengan pengiraan saringan mengikut VDI 2720.

CIRI-CIRI UTAMA

 • perisian yang disesuaikan untuk pakar kesihatan dan keselamatan pekerjaan
 • untuk sebarang indikator pekerjaan yang diukur, seperti Kebisingan dalam dB (A), Suhu dalam ° C, Kelembapan dalam% dan / atau Kepekatan gas dalam ppm
 • cepat, ringkas dan cekap
 • boleh dipelajari dalam beberapa minit
 • peta kontur yang diinterpolasi dengan hanya beberapa klik, tidak diperlukan CAD
 • harga yang sangat menarik
 • tambahan pilihan untuk Dos Kebisingan dan Ramalan Kebisingan
 • aplikasi Companion percuma untuk mendigitalkan lokasi pengukuran pada tablet.

KONFIGURASI & HARGA

NoiseAtWork mempunyai 4 konfigurasi

 • NoiseAtWork jenis A: Fungsi pemetaan asas
 • NoiseAtWork jenis B: Fungsi pemetaan asas + Dos Kebisingan
 • NoiseAtWork jenis C: Fungsi pemetaan asas + Ramalan Kebisingan
 • NoiseAtWork jenis D: Fungsi pemetaan asas + Dos Kebisingan + Ramalan Kebisingan

NoiseAtWork tersedia dalam tiga jenis lesen: Lesen stesen kerja, lesen Rangkaian dan lesen Syarikat. Untuk harga atau maklumat lebih lanjut, sila hubungi kami.

PILIHAN DOSA NOISE (JENIS B DAN JENIS D)

Dengan pilihan untuk Pengiraan Dos Kebisingan pekerja dan waktu kerja dapat dimasukkan sebagai lokasi tunggal atau sebagai rute dengan beberapa lokasi. NoiseAtWork mengira secara automatik
Dos Kebisingan bagi setiap pekerja berdasarkan TWA atau LEX.

PILIHAN PREDIKASI NOISE (JENIS C DAN JENIS D)

Dengan pilihan untuk Ramalan Kebisingan (masa depan) sumber dengan tahap kekuatan suara dapat dimasukkan. NoiseAtWork secara automatik mengira tahap kebisingan langsung dan berkumandang. Kesan penyaringan penghalang dan dinding dalam dikira mengikut VDI 2720.

INPUT DATA

Fail gambar dalam format BMP / JPG serta fail CAD dalam format DXF / DWG boleh digunakan secara langsung sebagai gambar atau peta latar. Lokasi pengukuran dimasukkan dengan mengklik lokasi di peta. Tahap kebisingan diberikan secara manual atau dengan menyalin / menampal dari Excel.

PELAPORAN

Pelaporan tersedia melalui output cetak atau ke fail PDF dengan kandungan projek yang dapat dipilih, salin ke papan keratan, simpan fail BMP beresolusi tinggi dan simpan sebagai fail SHP atau DXF. Dalam mod tanpa lesen, NoiseAtWork berfungsi sebagai Project Viewer percuma, yang membolehkan orang lain melihat fail projek yang dihasilkan oleh pengguna berlesen. Dalam mod Viewer projek tidak dapat diedit atau dicetak.

Verified by MonsterInsights