Bedrock

Jenama Bedrock membawa maksud berkualiti tinggi, peralatan ukuran kelas tinggi untuk akustik dan audio profesional. Produk-produk kami menggabungkan kemudahan penggunaan telefon pintar dengan standard prestasi dan ketepatan profesional dan saintifik tertinggi. Peranti kami direka oleh pasukan saintis dan jurutera kami sendiri, dan dibina di kemudahan pengeluaran kami sendiri di Belanda.

Produk-produk Bedrock kami:

Alat ukuran SM30 Kelas 2

The Bedrock SM30, walaupun merupakan model paling asas kami, telah dilengkapi dengan ciri-ciri dan modul pengukuran. Tambah lagi, fungsi-fungsinya ditingkatkan dengan adanya kemas kini firmware yang baru dengan percuma.

SM50 STIPA METER

STIPA menjadi piawai industri bagi pengukuran Speech Transmission Index. Bedrock SM50 STIPA meter ialah alat yang telah lama ditunggu: STIPA meter yang tepat, boleh dipercayai dan berpatutan sekali gus!

SM90 CLASS 1 MEASURING INSTRUMENT

Bedrock SM90 merupakan alat pengukuran akustik kelas 1/jenis 1, sesuai untuk pelbagai aplikasi. Dengan kapsul mikrofon prepolarized 1/2" berkualiti tinggi, ia merupakan peralatan yang terjamin apabila memerlukan ukuran akustik yang tepat dan boleh dipercayai.

BTB65 TALKBOX

Setiap ukuran STIPA, tidak kira dengan STIPA meter atau alat yang lain, memerlukan sumber bagi signal ujian STIPA. Bedrock BTB65 Talkbox sangat tepat dan boleh dipercayai, serta padat dan ringan untuk dibawa ke mana-mana tempat kerja.

Seri DSP500

Bedrock DSP500 ialah pemproses signal digital yang dicipta bagi pelbagai aplikasi pro audio, serta bersesuaian untuk memenuhi keperluan projek pelbagai tahap.