Mengenai Kami

Acoustics Vibration Consulting Malaysia Sdn. Bhd
Para Jurutera Akustik AVCM

Siapakah Kami?

Mengapa mengambil berat tentang bunyi dan getaran?

Persekitaran tempat tinggal dan kerja kita adalah penyumbang utama kesihatan, kesejahteraan dan produktiviti kita. Kadang-kadang secara tidak sedar, bunyi dan getaran memberi kesan besar kepada kebahagiaan kita.

Kenapa memilih AVCM ?

AVCM akan sentiasa mendorong anda untuk mewujudkan persekitaran yang sihat dan selamat untuk diri sendiri, pasukan anda dan pelanggan anda. Kami pakar dalam bidang peningkatan bunyi dan getaran.

Visi AVCM

Kami hidup di dunia di mana semuanya terus berkembang dan membangun sehingga tahap kebisingan terus meningkat juga. Kami berusaha untuk menyediakan perkhidmatan dan produk kepada pelanggan kami yang akan menambahbaikkan persekitaran dengan fokus pada kebisingan.

Misi AVCM

Misi AVCM adalah untuk memberi kesedaran di semua lapisan masyarakat mengenai bahaya kebisingan dan menjadikan dunia lebih sunyi. Oleh itu, kami memberikan penyelesaian kepada pelanggan kami yang akan mewujudkan persekitaran dalaman dan luaran yang lebih baik.

Pelanggan yang dilayan
0 +
Projek-projek yang disiapkan
0 +
Iklim akustik yang bertambah baik
0 +
Pengukuran bunyi
0 +

AVCM ialah ahli Geonoise Asia Independent Acoustical Engineers dengan pejabat-pejabat di Thailand, Indonesia, Singapore, Vietnam, India, Hong Kong dan Belanda. Kami juga menyokong SVAM (Malaysian Acoustical Society) dengan keahlian aktif kami.

Verified by MonsterInsights