S-TEST Lab sensor system level testing for development

Compact, cost-effective and flexible.
State-of-the-art sensor system level testing for development and laboratory environments.

S-TEST/2 Peranti atas meja

Reka bentuk padat, ciri yang luas.

Walaupun reka bentuknya yang padat, unit meja S-TEST/2 daripada SPEKTRA menawarkan antara muka ujian penuh dan membolehkan pembangun sensor bertindak balas secara fleksibel terhadap keperluan teknikal yang berbeza-beza semasa fasa pembangunan produk, sambil sentiasa menyemak fungsi dan prestasi produk yang betul. .

Pengujaan Sensor

Kecekapan di bahagian atas pasaran.

Dalam kombinasi dengan rangsangan yang berbeza seperti pecutan atau tekanan, penderia boleh diuji dalam makmal ujian dan semasa pembangunan di bawah keadaan medan yang hampir nyata. Terima kasih kepada keserasian penuh dengan sistem S-TEST Lab, prosedur ujian untuk pengeluaran besar-besaran boleh disediakan sudah dalam peringkat pembangunan, sekali gus mengurangkan masa ke pasaran.

Komponen

Banyak komponen – penyelesaian sistem yang benar.

Komponen sistem yang boleh dikonfigurasikan secara fleksibel memudahkan untuk bertindak balas dengan cepat terhadap keperluan ujian dan jenis penderia yang berbeza. Ujian parametrik, ujian fungsian, pelarasan nilai terukur dan ujian pada gelagat masa penderia memberi pembangun pelbagai pilihan untuk mengenal pasti ralat dalam reka bentuk pada peringkat awal. Ujian awal di makmal juga membantu mengurangkan masa pelaksanaan untuk ujian pengeluaran besar-besaran nanti. Apabila menggunakan sistem S-TEST Fab, hasil ujian yang tinggi dicapai dengan cepat dan pada kos yang sederhana.

Aksesori dan Pilihan

Kemungkinan maksimum.

Penderia moden datang dalam sejumlah besar reka bentuk yang berbeza dan dalam saiz yang berubah-ubah. Untuk menyokong fleksibiliti sistem S-TEST Lab, SPEKTRA menawarkan pelbagai aksesori. Sebagai tambahan kepada pelbagai penyesuai gandingan, yang memudahkan sambungan peranti yang sedang diuji ke sistem pengujaan S-TEST Lab, kami juga membekalkan papan latihan dan kejuruteraan – untuk persediaan ujian pantas dan untuk melatih pengguna baharu. Reka bentuk rujukan untuk papan ujian sensor juga tersedia.

Verified by MonsterInsights