Analisis Getaran

Analisis Getaran

Inti penyelenggaraan ramalan adalah program pemantauan getaran yang baik. Digabungkan dengan alat ramalan kami yang lain, VibePro 8 menyediakan alternatif yang berpatutan untuk penawaran alat getaran semasa di pasaran. Pengumpulan data laluan, analisis di lokasi dan analisis getaran berdasarkan web jarak jauh menjadikan ini penyelesaian yang baik untuk setiap program penyelenggaraan kebolehpercayaan. VibePro 8 menggabungkan kesederhanaan VibePro 7 dengan fleksibiliti pengumpulan dan analisis data asli.

Memperkasakan syarikat anda dengan salah satu daripada banyak penyelesaian analisis getaran Internet of Things (IIoT) dan Machine to Machine (M2M) kami. Alat GTI dibina dari bawah dengan mempertimbangkan dunia moden yang berkaitan. Sama ada data Wi-Fi atau selular membolehkan platform kami berkomunikasi dengan pelayan awan yang kuat yang menggunakan algoritma pintar untuk memberi maklumat, mendidik, dan menawarkan alat yang diperlukan untuk menjalankan kemudahan dengan kecekapan maksimum.

Apps:
VibePro 8: Pengumpulan dan analisis data lanjutan. VibePro 8 menggabungkan kesederhanaan VibePro 7 dengan fleksibiliti pengumpulan dan analisis data asli yang diperlukan oleh penganalisis getaran tahap 2 dan 3.

VibePro 7: Aplikasi analisis getaran utama GTI. Ciri-ciri termasuk pelaporan pengukuran tunggal, pengumpulan data laluan, peristiwa penyelenggaraan mesin (untuk mengesan pembaikan yang dilakukan terhadap aset), integrasi VibePro Online, penangkapan TWF dan banyak lagi.

VibePro Online: Aplikasi web untuk pelaporan dan pasca pemprosesan berasaskan PC untuk data yang dikumpulkan dengan VibePro atau VibePro-BT.

PhasePro: Aplikasi pemantauan keadaan mesin analisis fasa sebenar yang mencatat nilai fasa dan amplitud 1X untuk titik pengukuran yang berbeza menggunakan takometer.

X-Phase: A cross-phase vibration measurement app, allows user to measure cross-phase vibration between two sensor positions.

VibeRMS: Aplikasi untuk dokumentasi dan pensijilan aset.

Vibration Transmissibility: Resonans plot berkaitan dengan kelajuan berjalan.

Ujian iBump

VibePro 24/7: melengkapkan penyelesaian dengan pemantauan keadaan dalam talian tanpa wayar.

Pengumpul Data Laluan VibePro 24/7

Perkakasan:

GTI-220 Generasi ke-3:
Accelerometer Wireless 2-Axis pertama dan satu-satunya di pasaran. Accelerometer tanpa wayar generasi 3 GTI-220 kami mengandungi sensor dwifungsi dalaman dengan saluran luaran untuk menyambungkan tachometer untuk mengimbangi
aplikasi atau sensor tambahan untuk pengukuran fasa.

VibePro DAQ: Kotak pemerolehan data 3-port, 2-channel untuk akselerometer dan tachometer berwayar, bagus untuk pengimbangan dua satah.

Getaran Tanpa Wayar Bluetooth Untuk Lokasi Berbahaya