SILENTIUM - PENGENDALIAN BUNYI AKTIF (ANC)

KAEDAH-KAEDAH PENGENDALIAN BISING AKTIF (ANC) ADALAH UNTUK:

  • OEM kereta.
  • Pembekal sistem infotainment kepada automotif.
  • Pembekal audio amplifier kepada automotif. (Perisian ANC dibawa ke penguat).
  • Perbuatan Kerusi Kereta.
  • Sistem HVAC untuk automotif.

KIT PEMBANGUNAN S-CUBE SILENTIUM, PENGENDALIAN BUNYI AKTIF (ANC)

Kit Pembangunan S-Cube ™ Silentium membolehkan pereka sistem membuat penyelesaian pengurangan kebisingan khusus untuk peralatan elektronik yang kuat. Kit itu adalah inti rangkaian produk Kawalan Kebisingan Aktif (ANC) Silentium yang mengurangkan kebisingan kipas yang mengganggu di pelayan, peralatan rangkaian, sistem penyaman udara, peralatan perubatan, dan banyak lagi.

Alat ini dapat digunakan dalam aplikasi apa pun di mana pemaluan kipas yang berterusan yang digunakan dalam penyejukan peralatan elektronik menyebabkan gangguan suara di kawasan sekitar.

Kini anda boleh menggunakan penyelesaian ANC Silentium dalam aplikasi elektronik anda sendiri dan membuat tempat kerja yang lebih tenang.

Kit Pembangunan S-Cube Anti Kawalan Kebisingan

Klik di sini untuk maklumat pesanan dan harga kit pengembangan S-cube ANC.

KIT PEMBANGUNAN QUIET BUBBLE

Selamat datang di QBDT ™, penyelesaian Do-it-Yourself yang dipatenkan kami yang unik, berdasarkan algoritma proprietari yang berfungsi untuk mengurangkan suara Spatial, Jalur Lebar dan Adaptif secara aktif. Penyelesaian yang sangat berkesan ini memberikan hasil yang luar biasa baik dalam pengurangan bunyi dan kualiti suara yang sebenarnya. Kit QBDT ™ secara berkesan memberi pengguna kemampuan untuk menggunakan algoritma Silentium untuk membuat sistem ANCnya sendiri.

QBDT ™ dapat menangani lingkungan kebisingan yang rumit, di mana kebisingan dipancarkan dari pelbagai sumber, dan gelombang kontra harus membuat bidang pengurangan kebisingan yang signifikan. Kit membatalkan kebisingan dengan terlebih dahulu merasakan suara dan kemudian melalui algoritma yang menghantar isyarat “anti-noise” yang sesuai, yang mengganggu suara asalnya dan membatalkannya dengan berkesan.

Kit Do-it-Yourself ini menyediakan persekitaran perisian dan perkakasan pembangunan untuk mewujudkan sistem Pembatalan Kebisingan Aktif anda sendiri

PENGENDALIAN BILIK AKTIF, AKTIVITI KABINET RACK-MOUNT

AcoustiRACK ™ ACTIVE (ARA ™) yang memenangi anugerah adalah kalis bunyi, rak pemasangan yang menyediakan tahap pengurangan kebisingan yang belum pernah terjadi sebelumnya – sehingga 30 dB (A) dengan pelesapan haba dan perlindungan habuk 8 KW untuk pelayan 19-inci dan peralatan rangkaian. Apabila digabungkan dengan bahan akustik berkualiti tinggi yang unik, ARA ™ mencapai pengurangan kebisingan ruang yang sebelumnya tidak dapat dicapai pada keseluruhan lebar jalur frekuensi spektrum yang dapat didengar.

Penggunaan tenaga yang melampau adalah cabaran nombor satu yang dihadapi oleh pusat data hari ini. Dengan menggunakan ARA ™, syarikat dibebaskan daripada membayar bil tenaga yang terlalu tinggi ke bilik pelayan khusus hypercool hanya untuk mengelakkan kehabisan peralatan. Pekerja tidak lagi berhadapan dengan pelbagai penyakit fizikal dan psikologi yang berkaitan dengan pendedahan kepada pencemaran bunyi kronik.

ARA ™ ditawarkan dalam 15U dan 33U.